Leder damestas

weekendtas reistas voor een weekend weg

Leder tassen online ontwikkelt voor dames een collectie van de meest gevraagde tassen voor vrouwen: laptoptassen, werktassen en reistassen in het fijnste leer. Daarbij houden we rekening met handige afmetingen (15, 16, 17 inch en groter) en de populairste kleuren voor de lederen tas: bruin, zwart, beige en cognac.

Lederen laptoptas dames

Leren laptoptassen voor dames zijn er genoeg, maar echt fijne en hippe werktassen zijn lastig te vinden. Daarom ontwikkelen we een serie tassen in verschillende maten en kleuren, met superhandige vakjes en ritsen. Zo hoefje nooit meer eindeloos te zoeken naar je sleutels, telefoon of cosmetica. In A4-formaat, zodat je vrijwel alle laptops en tablets erin passen, plus de papieren die je verzamelt op je werk. De lederen business tas ontwikkelen we in nauwe samenspraak met de doelgroep: jou!

Leren reistas dames

Daarnaast werken we aan een ander veelgevraagd model: de lederen reistas voor dames. Er zijn twee modellen:  de lederen reistas speciaal voor stedentrips en weekendjes weg. Deze versie kan mee als handbagage als je met het vliegtuig gaat en heeft precies genoeg vakken, afgestemd op alles wat je voor een weekend nodig hebt. Hij is licht, comfortabel, stijlvol en duurzaam. De weekendtas is er ook in een groter formaat met ruimte voor meer kleding en extra schoenen: ideaal voor langere trips tot 3 of 4 weken weg.