Leder herentas

weekendtas reistas voor een weekend weg

Leder tassen online werkt momenteel aan de ontwikkeling van de fijnste lederen tassen voor heren: laptoptassen, werktassen, messenger bags en reistassen: zoals de veelgebruikte weekendtas. Daarbij houden we rekening met de populairste kleuren voor de lederen tas: bruin, zwart, cognac en beige. Of combinaties natuurlijk.

Leren laptoptas

De leren laptoptas of werktas voor mannen is een van de meest gebruikte en meest gevraagde leren tassen. Ze komen beschikbaar in verschillende maten en verschillende kleuren. In A4 zodat je vrijwel alle modellen laptops erin kunt meenemen, plus de papieren die je onherroepelijk verzamelt op je werk. De lederen business tas ontwikkelen we in nauwe samenspraak met de doelgroep: jou!

Leren reistas

Daarnaast werken we aan een ander veelgevraagd model: de leren weekendtas voor heren. Deze lederen reistas speciaal voor stedentrips en andere weekendjes weg past precies in het compartiment voor handbagage in het vliegtuig. De heren reistas bevat alles wat een man van een reistas verwacht: genoeg vakken, afgestemd op alles wat je voor een weekend nodig hebt, zonder overbodige ruimte. Licht, comfortabel, stijlvol en duurzaam.